Makale Yazarak Para Kazanmak

Makale Yazarak Para Kazanmak

Makale Yazarak Para Kazanmak

Günümüzde işsizlik oranı git gide artmaktadır. Artık üniversite mezunu diplomalı kişiler dahi işsiz kalmaktadır. Peki bu kişiler geçimlerini sağlamak için nasıl para kazanabilirler? Bazen her şey üniversite okumak değildir. Mesela belki okuduğu bölümden çok bağımsız olarak kişi yazmaya meraklı olabilmekte ve içerik üretebilmektedir. Bu konuda yetenekli bir birey de olabilir. Bu onun için çok büyük bir avantajdır. Çünkü günümüzde yazarak para kazanmak mümkün.

Yazarak Para Kazanmak Nasıl Olur?

Bu soruya cevap vermek gerekirse gazetelere, internet sitelerine, dergilere makaleler, denemeler, şiirler yazarak para kazanmak mümkün. Sadece bu süreçte sabırlı olmanız ve kendi özgün cümlelerinizle içerik yazmanız gerekmektedir.

Üstelik bu yazıları yazmanız için evinizden çıkmanıza ya da yaptığınız başka bir meslekten, işten vazgeçmenize gerek yok. Sadece yazdığımız yazılar için günün belli bir kısmında vakit ayırarak para kazanabiliriz. Eğer yazı yazmayı seven biriyseniz ve yazı yazmak sizi rahatlatıyorsa yazmaya ayırdığınız vakit yük olmaktan çıkar ve sizin dinlenmenize yardımcı bir hobi haline gelebilmektedir. Üstelik hem dinlenirken hem de para kazanmış olursunuz.

Makale Yazarak Para Kazanmak
Makale Yazarak Para Kazanmak

Hatta içerik yazarak başladığınız bu yolda belki kitap sahibi de olabilirsiniz. Belki milyonlar sizin kitabınızı satın alacak, belki çok başarılı bir yazar olacaksınız. Bunun için istemek lazım, yazdığımız yazılardan zevk almamız lazım ve hobi olarak başlamış dahi olsak layıkıyla yerine getirmemiz lazım görevimizi ki böylece hakkettiğimiz parayı hakkıyla kazanmış olalım.

Para kazanmak son zamanlarda oldukça zor bir durum haline gelmiş olsa da, içerik uzmanı olabilme ihtimaliniz kaleminizin gücüne bakıyor diyebiliriz. Eğer gerçekten içerik kurallarına hakim olursanız, birçok müşteri kazanabileceğiniz gibi kendinizi de bu sektörde yeterince tanıtabilirsiniz. İçerik kurallarının (yazım, imla, noktalama vs.) yanında internet içerik terimlerine de (semantik, blog vs.) hakim olmalısınız. Klavye hızınızla beraber birleştiğinde mükemmel yazıların ortaya çıkmamasına herhangi bir neden yoktur.

Sizler de yazarak hem ek gelir olarak para kazanabilir. Hem de bazı hayallerinizin yerine getirebilirsiniz. Yeter ki isteyin ve pes etmeyin bu süreçte. Çünkü bazen olumsuz yanıt alabilirsiniz ama siz hayallerinizden pes etmeyin. Bazı şeyler pes etmeyince elde edilir ve başarılı olunur.

42 Beğen

Yapılan Yorumlar

  1. 4 yıl önce

    Makale yazmakta güzel para var fakat ben sevmiyorum bana sıkıcı geliyor

  2. 4 yıl önce

    Gayet iyi bir makale olmuş , okudum tüm yazılanları ve makake yaxarak para kazanmaya karar verdim. Teşekkürler.

  3. Makale yazaraktan para kazanmak güzel ama önrmli olan konu ise makaleyi yazabilmek ama bu blog sayesinde nasıl yapılacagı detaylı şekilde anlatmış tesekkur ederim.

  4. 4 yıl önce

    Makale yazarak kazanmak güzel bir kazanç sistemi ancak anlatıldığı kadar ve gözüktüğü kadar kolay değil maalesef

  5. Gerçekten güzel bir gelir kapısı. Ben 1 günde 20 lira aldığımı hatırlıyorum. Ayrıca bu icerikal.com sitesini sevmeye başladım. Her türlü bilgi var. Muhteşem

  6. Açıkcası uzun zamandır makale yazarak para kazanmayı düşünüyordum. Gerçekten bu konuda çok başarılı ve yararlı bir yazi olmus. Sayenizde kafamdaki soru işaretleri gitti. Emeğinize sağlık teşekkürler.

  7. Evet makale yazarak para kazanmak çok iyi bir yöntem

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir